References

(other people say)

Συστάσεις, Σχόλια και Εισηγήσεις από Πελάτες, Αναγνώστες και Επαγγελματίες.

"Nikos is a national treasure. He is a daring and innovative marketing strategist in a land where business owners do not easily step out of their comfort zone. Just shut up and listen to him."

Savas Savvides,CEO, Webium Incubator Ltd.

"Nikos is an experienced, no-nonsense, hands-on business consultant who delivers what is needed by SME's. I had the chance to work with him on several projects and I would recommend him to any business owner who requires practical and feasible solutions to everyday business problems"

Marios Argyris - Managing Director, DealMasters

"Γνωρίζω τον Νίκο και προσωπικά και μέσω της αρθρογραφίας του στο site μας. Είναι εντυπωσιακό το γεγονός πως όλα τα άρθρα του είναι πάντα επί της ουσίας και με συγκεκριμένες απόψεις και εισηγήσεις. Προφανώς, πρόκειται για άτομο που γνωρίζει σε βάθος το αντικείμενο με το οποίο ασχολείται."

Αντώνης Αντωνίου - Υπεύθυνος Ύλης - InBusinessNews.com

αίσθηση μου είναι πως, όταν με το καλό καταφέρουμε να συνεργαστούμε, θα πετύχουμε πολλά."

Βασίλης Μεταξάς - Managing Director - AppiosMetaxas Advertising

"Nikos was the perfect choice for me and my company on a period where I needed some crucial help on promoting Aditude. He guided me on how to make a marketing plan and what to do in order to increase sales. He is a professional and a good supporter."

Pavlos Lyssiotis - Manager of Aditude Advertising

"Ο Νίκος είναι αναλυτής της Πραγματικότητας. Δίνει ξεκάθαρο πλάνο και οδηγίες για σταθερή άνοδο διαρκείας, προσφέροντας άμεση βοήθεια και γνώμη για οποιοδήποτε θέμα διαχείρισης και προώθησης. Είναι υπεύθυνο και συνεργάσιμο άτομο, καθοδηγεί και συνεισφέρει με τις γνώσεις του για την ορθότερη λήψη σημαντικών αποφάσεων."

Ελένη Χριστοφίδη - Manager of Fabulous Jewelry - Limassol & Larnaka

"Ο Νίκος Χριστοφόρου με βοήθησε στο στήσιμο της επιχείρησης μου από την αρχή. Οι οδηγίες και προτάσεις του με βοήθησαν να μειώσω το αρχικό μου κόστος, αποφεύγοντας περιττά έξοδα. Το κυριότερο όμως είναι ο πρωτότυπος και διαχρονικός τρόπος που πρότεινε για τη προώθηση του φροντιστηρίου μου που είχε σαν αποτέλεσμα να προσελκύσουμε ένα πολύ ικανοποιητικό αριθμό μαθητών από τον πρώτο χρόνο λειτουργίας με ελάχιστο κόστος."

Ιάκωβος Λοΐζου - Ιδιοκτήτης Φροντιστηρίου Top Skills

"Ο Νίκος Χριστοφόρου είναι ένας έμπειρος σύμβουλος επιχειρήσεων. Είχα την ευκαιρία να δουλέψω μαζί του σε διάφορα Project. Μου έχει αποδείξει με την εμπειρία του σχετικά με τα θέματα διαχείρισης και μάρκετινγκ ότι μπορεί είτε να ανεβάσει στα ύψη μια επιχείρηση ή να τη βοηθήσει να σώσει πολύ χρόνο και χρήμα."

Ευδοκία Χαρίτου - Graphic designer

"Nikos Christoforou was, and still is, a very helpful contact when I was seeking a business partner in Cyprus, with excellent knowledge of the local and international market regarding management and marketing issues. He proved to be a very useful and reliable consultant who can either skyrocket a company or help it save a lot of time, money and resources."

Akis Kastanopoulos - Exports & Marketing Manager, ALFA Ath. Koukoutaris S.A.

"Επικοινώνησα μαζί σου γιατί όλα τα άρθρα σου που διάβασα και διαβάζω είναι τρομακτικά σωστά και δείχνουν τη βαθειά γνώση που έχεις στο θέμα σου, όπως και επίσης την μεγάλη αγάπη και μεράκι που έχεις για αυτό που κάνεις. Γνωρίζοντας σε, και από κοντά, διαπίστωσα την φοβερή θετικότητα χαρακτήρα που έχεις."

Χάρης Γεωργαλλής - Υπεύθυνος πωλήσεων - EBS Audio Solutions

"Ο Νίκος Χριστοφόρου συνεργάστηκε με την εταιρεία μας τον Μάιο του 2011 σας σύμβουλος σε διάφορα θέματα. Οργάνωση γραφείου , πωλήσεις , διαφήμιση και τρόπους προσέγγισης του πελάτη. Με τις συμβουλές και την καθοδήγηση του Νίκου η εταιρεία μας καλυτέρευσε σε θέματα που νοσούσε. Νίκο να είσαι καλά."

Ανδρέας Παπαελισσαίου - Διευθυντής - AP CURIUM TRADING LTD.


Επικοινωνήσε μαζί μου...